Vacatures in de smakelijkste ambachten

Voorstelling bedrijf
Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.
In België richt JAVA Foodservice zich binnen de Belgische foodservicemarkt primair op de marktsegmenten institutioneel, bedrijfscatering en hotelketens.
ISPC is dé horecaspecialist en levert innoverende en kwalitatieve food en non-food producten aan de gastronomische professional. ISPC beschikt over gecombineerde zelfbedienings- en bezorggroothandels in Gent en Luik.
De komende tijd zullen ISPC in Gent en Luik alsook de nieuw te openen groothandels, waaronder in Antwerpen, onder de naam Sligro-ISPC gaan opereren. Zij richten zich primair op de grootverbruiker- en overige horecamarkt.
Stap voor stap zullen we op deze wijze toegroeien naar een met Nederland vergelijkbare structuur. Twee formules, Sligro-ISPC en JAVA Foodservice, met een eigen commerciële organisatie en een gezamenlijke bezorgstructuur en shared services.
Sligro Food Group heeft eigen productiefaciliteiten voor gespecialiseerde convenienceproducten, vis en patisserie- en traiteurproducten.
Daarnaast zijn er deelnemingen in Fresh Partners voor vlees, wild & gevogelte, AGF en brood & banket, die zowel de Nederlandse als de Belgische markt bedienen.
Sligro Food Group streeft ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al haar stakeholders.
Over het jaar 2017 is een omzet gerealiseerd van € 2.970 miljoen met een nettowinst van € 81 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg 6.741.
Foto/Logo
Bedrijfsfilmpje
Link naar bedrijfswebsite
www.sligrofoodgroup.be/
https://jobs.sligrofoodgroup.be/nl/
Facebookpagina
Instagram
https://www.instagram.com/jobs.sligrofoodgroupbelgium/
Linkedin pagina

Contactgegevens

Adres:Straatsburgdok-Zuidkaai 8
Postcode:2030
Stad:ANTWERPEN
Land:BE

Deel dit bedrijf

Jobmercado.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website