Your career in the Food & Drink Industry

Bedrijven

client
ARDO

ARDO

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt.
Barry Callebaut

Barry Callebaut

Barry Callebaut is het hart en de motor van de cacao- en chocolade-industrie.
Duvel Moortgat

Duvel Moortgat

Bij Duvel Moortgat gaan traditie en liefde voor het bier hand in hand met een modern productieproces.
HANOS

HANOS

HANOS is een horeca groothandel met vestigingen in Wommelgem en Hasselt
La Concorde

La Concorde

La Concorde staat al ruim vijftig jaar voor hoogwaardige roomproducten met de klemtoon op kwaliteit. Door de kennis van het product te bundelen met vakmanschap en een modern productieproces verrast La Concorde dagelijks klanten met een ultieme smaakbeleving.
Lightspeed

Lightspeed

Lightspeed biedt retailers en restaurateurs de eenvoudigste manier om hun bedrijf op te bouwen, te beheren en te laten groeien, terwijl ze een betere klantervaring creëren.
Pauwels Sauces

Pauwels Sauces

Pauwels NV is een groeiend en dynamisch internationaal familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van sauzen; mayonaise, ketchup, pastasauzen, vinaigrettes en allerlei speciaal-sauzen.
Pepsico

Pepsico

Pepsico is een multinational op het gebied van voedingsmiddelen en dranken die 3 vestigingen in België heeft. Het bedrijf produceert en verkoopt een grote verscheidenheid aan producten.
Algemeen bedrijfsprofiel
Drinks 52

Drinks 52

Drinks 52 is een jong en dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in de sales en distributie van lovebrands in het non – alcoholische drankensegment.
Cnudde / Thermomix BeNeLux

Cnudde / Thermomix BeNeLux

NV CNUDDE is een Belgisch bedrijf uit Beveren-Leie. Ze voert top-producten en merken in van over de ganse wereld en distribueert deze naar de betere patisserie-, gastronomie- en cateringbedrijven in de Benelux.
Coca-Cola

Coca-Cola

Coca-Cola mag dan wel bekend zijn van haar internationale merken, maar we zijn vooral een Belgisch bedrijf!
Culinor

Culinor

CULINOR convenience cuisine,met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in België.
Hot Cuisine

Hot Cuisine

Hot Cuisine specialiseert zich in de chefmaaltijden. Ondermeer in samenwerking met gerenommeerde chefs.
La Buena Tierra

La Buena Tierra

La Buena Tierra is dé referentie voor voeding uit Spanje. Sinds 2004 voeren wij de allerbeste Spaanse producten in voor de Belgische topgastronomie.
La Buena Vida

La Buena Vida

De geschiedenis van La Buena Vida begint met een Erasmusbeurs van Wim Vanleuven, een student rechten die aan het begin van de jaren '90 naar Barcelona trekt. Hij ontmoet er een studente uit Rioja die hem meeneemt naar haar geboortestreek.
Resengo

Resengo

Resengo is een intelligent online reserveringssysteem dat sinds 2003 de brug tussen bedrijven en consumenten kleiner maakt.
Resto.be

Resto.be

Resto.be is de grootste Belgische restaurantwebsite met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand.
Ruig

Ruig

Ruig, gevestigd sinds 1891 in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte.
Sligro Food Group

Sligro Food Group

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven in Nederland en België die met een totaalpakket food en aan food gerelateerde non food producten en diensten actief zijn in de groothandelsmarkt voor de etende en drinkende mens.
Vaco's Kitchen

Vaco's Kitchen

Vaco's Kitchen, met productievestigingen in Olen en Herselt, is een kwalitatieve producent van verse kant- en-klaar-maaltijden en dit voor de retailmarkt en foodservice in voornamelijk België en Nederland.
Bedrijfspagina JK
CRU Versmarkt

CRU Versmarkt

CRU is een overdekte versmarkt waar 10 metiers het beste van zichzelf geven.
Sodexo NV/SA

Sodexo NV/SA

Sodexo geeft het dagelijks leven meer kwaliteit via een breed scala aan services én via onze mensen, met al hun unieke talenten. On-site Services.